Uitgelicht CrossBorder spreker Marco Coninx

Home / Blog Dexport / Uitgelicht CrossBorder spreker Marco Coninx

Uitgelicht CrossBorder spreker Marco Coninx

Uitgelicht CrossBorder spreker Marco Coninx

De tijd dat u een webshop winstgevend kon opstarten in het buitenland is voor veel bedrijven voorbij. Sterker nog, Marco Coninx is van mening dat als u online producten wilt gaan verkopen in het buitenland u beter geen webshop kunt beginnen. De concurrentie is moordend en de marketingkosten rijzen de pan uit. Meeliften op het succes van de externe verkoopplatformen zoals Amazon is veel aantrekkelijker. Maar dan wel als fabrikant en niet als retailer. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld laat hij zien hoe u in een nieuwe land binnen 6 maanden van niets naar een mooie omzet kunt komen. En dat zonder hoge marketingkosten! Verder laat hij zien wat nodig is om aan de slag te gaan op Amazon USA.

En wat is het Crossborder event nog meer? Wat kunnen wij ervan leren als grensoverschrijdende ondernemer? Dat een andere omgeving, een nieuwe manier van werken inspirerend, leerzaam of zelfs levensveranderd zijn. De komende tijd leest u op dit blog een tip van de sluier van verschillende crossborder ondernemers die door hun gedreven en doelgerichte manier van werken enorm veel impact hebben gemaakt binnen het CrossBorder landschap. Natuurlijk vertellen wij u hier niet alles ;-), want op 6 september kunt u tijdens key-note sessies en het unieke CrossBorder-programma in de Mereveld in Utrecht kennis maken en delen met crossborder collega’s.

Jaarlijks ontmoeten de koplopers op het gebied van cross border e-commerce elkaar op het Cross Border e-commerce Event. Dit jaar wordt het event voor het 5e jaar georganiseerd. De lustrumeditie heeft als thema ‘ The Next Level’. Hoe komt u na de pioniersfase van uw bedrijf tot exponentiële groei? Leer tijdens keynotes van de snelstgroeiende e-commerce bedrijven over trends en kansen. Dit niet te missen event vindt plaats bij Mereveld in Utrecht. Zet woensdag 6 september 2017 in uw agenda en schrijf u vandaag nog in. Fijn om te weten; via Dexport en Twinkle profiteert u altijd  early bird tarief.

Reserveer vandaag nog uw ticket!  of

meld u voor 15 juli aan voor de Crossborder Top 30 

logo-crossborder30

Recent Posts

Leave a Comment

Uitgelichtcalendar-deadline-crop-insurance-Thinkstock-0306T1-1850A