Proflags

DE TOP 30

ProFlags is de nieuwe aanvoerder van de CrossBorder Top 30, de lijst met de snelst groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven over de grens. De vlaggenverkoper uit Zeewolde ontving de bijbehorende onderscheiding uit handen van Arjan van Oosterhout, hoofdredacteur van Twinkle. Leapp en Everlake eCommerce bezetten de tweede en derde plek op de lijst, die zojuist bekend werd gemaakt op het CrossBorder e-commerce Event.

‘De beach flags zijn de belangrijkste motor achter onze groei’, aldus ProFlags na het in ontvangst nemen van de prijs. ‘Waarom wij met de verkoop van vlaggen startten? We waren student en het domein was beschikbaar.’ Gekscherend: ‘Als Sateprikker.nl beschikbaar was geweest waren we daar waarschijnlijk mee gestart.’

Cross Border top 30
Ondernemingen die minimaal € 100.000 online omzetten buiten Nederland én een buitenlandse omzetgroei van minimaal 20% laten zien, komen voor de De Cross Border top 30 in aanmerking. Tijdens het Cross Border e-commerce Event in Utrecht werd de top 30 bekendgemaakt. Naast een eerste plaats voor ProFlags waren ook Leapp (2e plaats) en Everlake e-commerce (3e plaats) enkele van de snelste groeiers.

Over ProFlags
ProFlags BV is opgericht in 2012 en heeft zich gespecialiseerd in het bedrukken van vlaggendoeken. De productie hiervan doet ProFlags samen met een aantal kwalitatief geselecteerde partners in Europa & Azië. Door de productie buitenshuis te plaatsen kan de beste prijs/kwaliteit verhouding worden gerealiseerd. Door toezicht te houden vanuit Nederland en het controleren van alle productiestromen kan ProFlags goede kwaliteit garanderen. Het ontwerpen van de producten en het maken van designs gebeurt door ons specialistisch en creatief personeel in Nederland.

Alle producten worden tot uitgewerkt alvorens deze voor productie worden vrijgegeven. Door de korte productietijd en goede samenwerking met transporteurs kunnen de meeste levertijden zonder problemen worden gehaald. Meerdere malen per week ontvangen wij transporten uit Europa en Azië. De vlaggen worden geheel gecontroleerd (bedrukking, stiksels en klantspecifieke wensen) alvorens deze worden doorgestuurd naar de klant.