Sponsors - CrossBorderEvent.com 7168
Cross Border e-commerce Event
Cross Border Event 2016 - Foto door25EPS Videoproducties

De Cross Border top 30 wordt in september 2017 bekend gemaakt op het Cross Border e-commerce Event, waar koplopers op het gebied van cross border e-commerce elkaar ontmoeten. Het jaarlijks terugkerende event is uniek in Nederland. Het Cross Border Event 2017 wordt georganiseerd door Dexport, specialist in Duitse online marketing.

Cross Border e-commerce Event 2017
Utrecht, september 2017
Koop nu uw ticket!

Het Cross Border e-commerce Event speelt in op de informatiebehoefte van retailers en e-commercebedrijven die aan willen haken bij internationale ontwikkelingen en internationaal willen uitbreiden.

De bezoekers worden tijdens presentaties geïnformeerd door cross border experts. In het verleden zijn er (internationale) praktijkcases geweest van o.a. Flinders, fonQ, Alpine en de Thuiswinkel Cross Border Award winnaar HotelSpecials.

Dat er veel behoefte is aan kennisuitwisseling bleek al uit het succes van de voorgaande edities. Dit jaar wil de organisatie de bezoekers gaan boeien met een verdere verdieping afgestemd op de informatiebehoefte van specifieke doelgroepen: CEO’s, marketingmanagers en countrymanagers.

Wilt u de wereld veroveren? Meld u direct aan voor het event!